Leírás
BÉLRENDSZER VÉDELME: Az L-glutamin bélnyálkahártyára gyakorolt védő hatása a gyömbér emésztő enzimeket termelő és ezzel stimuláló hatásával kombinálva nagyban megkönnyíti a tápanyagok emésztését.
IMMUNITÁS KONTROLL PROGRAM: Antikarcinogén (daganatellenes) védekező rendszerével támogatja az idegrendszer fejlődését. Támogatja az immunrendszert, illetve a szív-és érrendszert.
GYOMORVÉDELEM: Az összetevők speciális elegyítése gyors emészthetőséget eredményez, mely minimálisan veszi igénybe a gyomrot.
EGÉSZSÉGES EMÉSZTŐRENDSZER: A FOS molekula prebiotikus hatása stimulálja a baktériumflórát, jótékony hatással van az emésztőrendszerre (bifidus hatás), a MOS molekula pedig megszünteti a káros flórát, ezzel javítva az emésztés egészségét.
BŐR ÉS SZŐRZET: A cink tartalom hozzájárul a bőr regenerálódásához, megőrizve egészségét és élénkségét. A zsírsavak táplálják a bőrt és egészségessé, fényessé teszik a szőrzetet.
MINDEN FAJTÁNAK
0,8kg/2kg/12kg
Paraméterek
Alapanyag | Hal |
Állat | Kutya |
Típus | Szárazeledel |
Életkor | Felnőtt (Adult) |
Specialitás | Normál fiziológiás eledel |
Testméret | Univerzális |
VET – PET | Normál (PET) |
Összetétel és beltartalom
ÖSSZETÉTEL: friss lazac (40%), lazac húsliszt (25%), dehidratált burgonya (20%), burgonya fehérje, olaj, hidrolizált lazac (5%), élesztő, répapép, nátrium-klorid, nátrium-polifoszfát (0,3 %) kálium-klorid, inulin (FOS 1.000 mg/kg), gyömbér (1.000 mg/kg), mannán-oligoszacharidok (260 mg/kg), yucca kivonat.ANALITIKAI ÖSSZETEVŐK: nyers fehérje 27,00%, nyers olajok és zsírok 16,00%, EPA + DHA 2.550 mg/kg, nyers rost 2,75%, nyers hamu 7,50%, kalcium 1,10%, foszfor 0,85% ADALÉKANYAGOK: TÁPÉRTÉKKEL RENDELKEZŐ: A-vitamin 18.000 NE/kg, D3-vitamin 1.800 NE/kg, E-vitamin 250 mg/kg, C-vitamin 100 mg/kg, biotin 4,0 mg/kg, vas (vas-szulfát, monohidrát) 68 mg/kg, jód (kálium-jodid) 3,2 mg/kg, réz (réz-szulfát pentahidrát) 9 mg/kg, mangán (szulfát-monohidrát) 6,8 mg/kg, cink-oxid 135 mg/kg, szelén (nátrium-szelenit) 0,1 mg/kg, L-karnitin 70 mg/kg, taurin 30 mg/kg. TECHNOLÓGIAI: természetes antioxidánsok (tokoferolok).