Leírás
A TROVET UNIQUE PROTEIN konzervek kizárólag egyféle fehérjeforrást tartalmazó hipoallergén diétás tápok, melyek mellé tetszés szerint adható a szénhidrát összetevő. Eliminációs diéta esetén ez főleg főtt burgonya vagy rizs, a tésztafélék gabonatartalmuk miatt erre nem alkalmasak.
Nem tartalmaznak semmilyen hozzáadott adalékanyagot, így allergiás eredetű panaszok esetén a házilag összeállított étrend alapját képezhetik.
Alkalmazásuk legalább 6 héten keresztül történjék főtt burgonyával vagy rizzsel kiegészítve. A tünetek megszűnése után a diéta a megfelelő vitamin és ásványi anyag kiegészítéssel élethossziglan etethető, vagy a megfelelő TROVET HYPOALLERGENIC táppal folytatható.
| UPH/ kg testtömeg | kutya | kutya | kutya | macska | macska |
| testtömeg /kg | <10 | 10-30 | >30 | <3 | >3 |
| UPH/ kg | 35 g | 25 g | 20 g | 60 g | 45 g |
| főtt burgonya/kg | 55 g | 40 g | 35 g | 20 g | 15 g |
| főtt rizs/kg | 35 g | 25 g | 20 g | 10 g | 10 g |
A felnőtt kori súly 25-75% -ának elérése esetén a Unique Protein adagok kétszerese, + szénhidrát kiegészítés 1,4-szerese.Kölykök esetében az alábbi adagolást kövessük:
A felnőttkori súly 75-100%-ának elérése esetén a Unique Protein adagok 1,5-szöröse, + a szénhidrát kiegészítés a 1,2 szerese a táblázatban szereplő adagoknak.
Paraméterek
| Alapanyag | Ló |
| Állat | Kutya és macska |
| Típus | Konzerv, nedvestáp |
| Életkor | Univerzális |
| Specialitás | Hipoallergén – Hypoallergenic |
| Testméret | Univerzális |
| VET – PET | Állatorvosi (VET) |
| MINŐSÍTÉS | PRÉMIUM MINŐSÉGŰ ÁLLATELEDEL |
| SZÁRMAZÁSI HELY | HOLLANDIA |
Összetétel és beltartalom
Összetétel: hús- és állati eredetű származékok (100% lóhús ), olajok és zsírok (napraforgó olaj, olívaolaj)
| Fehérje | 11,5% |
| Zsír | 4,0% |
| Szervetlen anyagok | 2,0% |
| Rost | 0,5% |
| Nedvesség | 82,0% |
| Szénhidrát | 0,0 % |
Tápértékkel rendelkező adalékanyagok /kilogrammonként
Kalcium: 0,05%, Foszfor: 0,13%, Nátrium: 0,04%, Kálium: 0,20 %,
Metabolizálható energia: 3,1 MJ/kg (743 kcal/kg)
Nettó mennyiség: 400 g, konzerv
