Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

KARÁCSONYI ADOMÁNY AKCIÓ 2023

„Csak azt tudja az ember biztosan megtartani, amit már másnak adott szeretettel.” (Alexander Brody)

PETLEGIO HAGYOMÁNY: KARÁCSONYI ADOMÁNY! 

Ha megteheted, küldj Te is minőségi eledelt a menhelyi állatoknak Karácsonyra, és a hétköznapokra!

Karácsonyi adományozó akció a Petlegio-nál állatvédő egyesületek részére
2023.12.01. 15 órától 
- 12.24-ig

Petlegio Karácsonyi Adomány Akció 2023

 

Ahogy már nálunk hagyomány, tömjük meg együtt idén is a gazdára és igazi otthonra váró kutyusok és cicusok bendőjét minőségi finomságokkal! Segíts te is egy, vagy több csomag prémium minőségű táp megvásárlásával az ADOMÁNY kategóriában szereplő, kedvezményes árú termékekből, hogy az ünnepek alatt és után is vidáman falatozhassanak a menhelyek kis lakói! 

Nincs szállítási díj, a Petlegio csapata eljuttatja a gazdátlan állatoknak azt a sok szeretetet, amit finomságok formájában Ti küldtök nekik. Az adományokat az akció végén összesítjük és kiszállítjuk. Ha a résztvevő egyesületek készletei vészesen fogynának, akkor velük egyeztetve soron kívül is kiszállítjuk az összegyűlt adományt.

Szokásunk szerint az adományozóinkat megajándékozzuk egy 10% kedvezményt biztosító kuponnal, melyet külön email-ben juttatunk el az adomány rendelésekor megadott címre.

Adományozni szeretnék

 

Adományoddal a következő állatvédő szervezetek mentett állatait támogathatod a Karácsonyi Adomány Akcióban:


Anikó Állatmentő és Természetvédelmi Alapítvány, Táborfalva  |  anikoallatmento.hu | facebook oldal

Civil állatmentőként segítek Hernádon és környékén a kidobott, beteg, rászoruló állatokon befogadással, ápolással, gondozással, majd gazdásítással. Menhely: Táborfalva, Kecskeméti út 4.-57es kilométerkőnél.

 


Amanda Kutyaovi Állatvédő Egyesület, Bicske  |  kutyaovi.org | facebook oldal
Egy aktívan és önállóan működő átmeneti otthon a kidobott, megunt, bántalmazott, elhagyott kölyök és babakutyák számára. Bicskén tevékenyekedünk, Budapesttől kb. 40 km-re.  

 


Dius Cumizdája Kölyökmentő Alapítvány, Vajta  |  facebook oldal
Elárvult, többségében kölyök kutya és cica életét igyekeznek egyenesbe hozni elképesztő küzdelemmel. Mindannyian civilek, nem ebből élnek. Kölyköket menteni nem olcsó mulatság: a tápszerek, a jó minőségű tápok, konzervek, a folyamatos állatorvosi felügyelet elengedhetetlen.

 


HEROSZ - Fehérvári Állatotthon, Székesfehérvár  |  fehervariallatotthon.hu | facebook oldal
A HEROSZ Fehérvári Állatotthon 1992 óta működik, napi szinten 100-120 kutyáról, 100-120 macskáról, és változó létszámú egyéb állatról gondoskodnak. Fogadják a talált, sérült állatokat, nagy gondot fordítanak a szocializációra is. 

 


Miska - Miskolci Kóborkák Állatvédő Alapítvány | miskolcikoborkak.hu | facebook oldal

Az Alapítvány célja és egyben küldetése a beteg, bántalmazott, elhagyott, gazdátlan, segítségre szoruló állatokról – főként kutyákról és macskákról – történő gondoskodás, ellátás, ideiglenes befogadás, örökbefogadó gazdásítás.

 


Lyukó Tappancsai Állatvédő Egyesület, Miskolc
  |  facebook oldal
Lyukóbánya nemcsak az emberek, de a háziállatok számára is az egyik legkevésbé élhető hely Miskolcon. Több állatvédő csapat specializálódott már a területre, de végeláthatatlannak tűnik a megoldásra váró problémák sora.

 


Szikszói Környezet-, Természet-, Állatvédő és Ismeretterjesztő Közalapítvány
  |  facebook csoport
Közel 4 éve vannak jelen az állatvédelemben, a menhely 1 éve kapta meg az engedélyt. Próbálnak nem csak Szikszón, hanem a környező kisebb településeken is részt venni a mentésekben. Tavaly közel 300 kutya menekült meg az utcáról. Hetesi Gergely – az alapítvány elnöke –, Majoros-Sütő Rita és Majoros Péter – Szikszó rendészeti dolgozója –  vesznek részt a munkában.

 

Az adományozás menete a webáruházban:

 

 

Válaszd az ADOMÁNY menüpontot és az itt szereplő tápok közül tedd a kosárba az adományozni kívánt termék/ek/et, szállítási díj ezekre természetesen nincs, válaszd az "Adományba küldés" lehetőséget!
FONTOS: A megrendelés utolsó lépésénél a megjegyzés rovatban add meg annak az egyesületnek a nevét, melynek állatait támogatni szeretnéd adományoddal.

Mindenkinek hálásan köszönjük a nagylelkűségét és Boldog, Szeretetteljes, Szép Ünnepeket kívánunk!  heart


a Petlegio Csapata

Tartalomhoz tartozó címkék: Adományozás