Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
de
en
Kategóriák / Termékek

Leírás

Ceva Feliway Classic Párologtató készülék macskáknak – Nyugtató, kellemes és biztonságos érzetet keltő párologtató készülék macskáknak

A FELIWAY egy olyan termék, amely a macskák pofajátéki, azaz faciális feromonjai F3-as frakciójának mesterséges változatát tartalmazza, és ezáltal fokozza a macskák biztonságérzetét, nyugalmát. A pofatájéki (faciális) feromonokkal történő jelölés egy olyan jellegzetes viselkedésforma, amelyet minden macskatulajdonos jól ismer. Amikor egy macska jól érzi magát valahol, pofáját finoman odadörgöli az ajtó széléhez, az Ön lábához vagy a kanapé oldalához. Ezzel a mozdulattal helyezi el a pofatájéki mirigyeiben termelődő feromonokat, azaz megjelöli környezetét. Ezek a vegyületek a kiegyensúlyozottság, meghittség, biztonság üzenetét hordozzák, ezért a macska a későbbiekben is kötődést, megnyugvást keresve közelít hozzájuk.
Amikor a macska környezetében változás következik be, úrrá lesz rajta az aggodalom, a stressz. Tipikus példa a költözés, lakásfelújítás, a bútorok átrendezése, látogatás az állatorvosnál, hazatérés a kórházból, vendégek, új családtag (ember és állat egyaránt). A nyugtalanság, az idegesség jeleként megváltozhat a macska viselkedése, amely leggyakrabban vizeletspriccelésben, függőleges karmolásban, étvágycsökkenésben, visszahúzódó vagy akár antiszociális magatartásban nyilvánul meg. Az ilyen helyzetekben a FELIWAY Spray vagy Párologtató biztonságosan alkalmazható az érzelmi egyensúly visszaállítására. 

Használata:
Helyezze el a párologtatót abban a helyiségben, amelyben a macskajelölget. Amennyiben a macska több helyiségben is jelölget és a lakás összterülete meghaladja a 70 m2-t, helyezzen el egy második készüléket egy másik, szintén érintett helyiségben. A FELIWAY Párologtató készülék kizárólag a párologtatóhoz mellékelt folyadékkal üzemeltethető, és fordítva: a folyadék kizárólag a FELIWAY elektromos párologtatóhoz használható. A termék tulajdonságai nem garantálhatóak, amennyiben más párologtatót alkalmaz, vagy ha párologtató nélkül használja a flakon tartalmát.

A flakon tartalma sosem ürül ki teljesen, mégis a feromonok illékonysága miatt havonta, de legkésőbb 6 hét múlva távolítsa el vagy cserélje ki újra. Az elektromos párologtató készülék cseréje hat hónap folyamatos alkalmazás, illetve 6 flakon utántöltő folyadék használatát követően javasolt. A működésben lévő készüléket ne takarja le, ne helyezze bútor alá vagy ajtó mögé! Működése során a párologtató belső része felmelegszik, ezzel is elősegítve az oldat párolgását, ezért működés közben vagy közvetlenül utána ne érintse meg!
Bizonyosodjon meg arról, hogy az átlagos feszültség megfelel a párologtatón feltüntetett értéknek! Működés közben a készülék áram alatt van, ezért ne nyúljon hozzá vizes kézzel, valamint ne érintse meg fémtárggyal! Ha a műanyag flakon kiürült, húzza ki a készüléket a csatlakozóból! Az utántöltő flakon cseréjét mindig áramtalanított készüléken végezze!

Feliway Classic utántöltő folyadék 48ml
9.790 Ft (7.709 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Feliway Classic utántöltő folyadék 48ml

9.790 Ft (7.709 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Ceva Feliway Classic Párologtató készülék macskáknak - Nyugtató, kellemes és biztonságos érzetet keltő párologtató készülék macskáknak
Egységár: 203,96 Ft/ml
Elérhetőség: Értesítés kérés
Várható szállítás: 2024. július 23.
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: CEVA Santé Animale
Szerezhető hűségpontok: 0

Paraméterek

Állat Macska
Életkor Felnőtt (Adult)
Kiszerelés 48ml
Specialitás Nyugtató, stresszoldó
Testméret Univerzális
VET – PET Normál (PET)

Hasonló termékek

Feliway Friends utántöltő folyadék 48ml

9.790 Ft (7.709 Ft + ÁFA)
Értesítés kérés

Kalm Aid nyugtató tabletta 30db

7.890 Ft (6.213 Ft + ÁFA)
Raktáron

Aptus Relax Solution nyugtató oldat 30ml

7.690 Ft (6.055 Ft + ÁFA)
Értesítés kérés

Kalm Aid nyugtató szuszpenzió macskáknak 50ml

7.690 Ft (6.055 Ft + ÁFA)
Értesítés kérés

Feliway nyugtató spray macskáknak 60ml

12.890 Ft (10.150 Ft + ÁFA)
Értesítés kérés

Feliway Friends párologtató készlet macskáknak

12.990 Ft (10.228 Ft + ÁFA)
Értesítés kérés

Feliway Classic nyugtató hatású párologtató készlet macskáknak

13.190 Ft 12.660 Ft (9.969 Ft + ÁFA)
4%
Értesítés kérés

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.