Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

AdTab rágótabletta macskák részére 2-8kg

ELANCO
3.790 Ft (2.984 Ft + ÁFA)
Menny.:db
AdTab rágótabletta macskák részére — ízletes és könnyen beadható rágótabletta macskák részére, ami egyhónapos védelmet nyújt a macskának bolhák és kullancsok ellen, és segít otthonunkat is megvédeni. Az AdTab™ gyors, kényelmesen alkalmazható és közvetlenül megvásárolható, vény nélkül.
Egységár: 3.790,00 Ft/db
Elérhetőség: Értesítés kérés
Várható szállítás: 2024. május 29.
Nem értékelt
Szerezhető hűségpontok: 38
Tájékoztatjuk kedves vásárlóinkat, hogy a feltüntetett árak csak a webáruházban érvényesek. A hagyományos Petlegio Patikák árai ezektől eltérhetnek.
3.790 Ft (2.984 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

AdTab rágótabletta macskák részére — ízletes és könnyen beadható rágótabletta macskák részére, ami egyhónapos védelmet nyújt a macskának bolhák és kullancsok ellen, és segít otthonunkat is megvédeni.
Az AdTab™ gyors, kényelmesen alkalmazható és közvetlenül megvásárolható, vény nélkül.

Az AdTab™ ízletes, kicsi rágótabletta macskák részére, ami gyorsan hat bolhák és kullancsok ellen. A macskák jól tolerálják és hatékony. Az AdTab™ folyamatosan hat egy egész hónapon keresztül, és mivel a vizsgálatok során a macskák 100%-a szerette, biztos lehet abban, hogy kedvence mindig megkapja a szükséges védelmet.
A készítmény alkalmazható 8 hetes vagy annál idősebb és 0,5 kg vagy annál nagyobb testtömegű macskák kezelésére, biztonságosságát a gyártó ellenőrizte, és a hatóanyaga, a lotilaner, nem lépett kölcsönhatásba más, kedvenceknél gyakran használt gyógyszerekkel sem a klinikai vizsgálatok során.

Hogyan működik az AdTab™?
Kiterjedt kutatások igazolják, hogy az AdTab™-ot a macskák jól tolerálják és kiemelkedően hatékony a használati utasításban előírt adagban alkalmazva. Az AdTab™ hatóanyaga a lotilaner, ami túlzott stimulációt vált ki a bolhák és kullancsok idegvégződésein, és gyors pusztulásukat eredményezi. Az adagolást megelőzően a macskára került bolhák 8 órán belül elpusztulnak, az adagolást megelőzően a macskára került kullancsok pedig 18 órán belül pusztulnak el. Bolhák esetében a hatás a rákapcsolódástól számított 12 órán belül kialakul, és a készítmény beadását követő egy hónapos időszakban fennáll. Egy teljes hónapon keresztül hatékony bolhák és kullancsok ellen.

Hogyan kell alkalmazni az AdTab™-ot?
1. Lépés - Válaszd macskád méretének és testtömegének megfelelő AdTab™-ot.
2. Lépés - Vedd ki a tablettát a csomagolásból.
3. Lépés - Tedd a tablettát az eleségbe vagy add kézből kedvencednek.
4. Lépés - A rágótablettá(ka)t etetéskor vagy etetés után kell alkalmazni. Ismételd havonta.

Gyakori kérdések
- Van valamilyen lehetséges mellékhatása az AdTab™-nak?
Mint minden gyógyszernél, itt is előfordulhatnak mellékhatások. A mellékhatásokkal kapcsolatban részletes tájékoztatást talál a használati utasításban, és mindig kérdezze meg állatorvosát, ha valamilyen aggálya merül fel kedvencével kapcsolatban.

- Kell-e kezelnem a lakást is a bolhák ellen?
Ha macskája bolhás lesz, akkor a lakás is gyorsan fertőződhet, mivel a kedvencén lévő bolhák petéket raknak, és az állatról leeső petékből a lakásban kelnek ki a bolhalárvák.  A lárvák bebábozódnak, majd a bábokból kelnek ki a kifejlett bolhák, ezek csípik meg kedvencét. A bolhák petéi, lárvái és bábjai a lakásban rejtőzködnek a szőnyegekben, a fekhelyekben és a kárpitozott bútorokban.
Ha az AdTab™ alkalmazása ellenére még mindig lát bolhát kedvencén, akkor nagy a valószínűsége, hogy újabb és újabb bolhák kelnek ki otthonában.  Természetesen ezeket a kedvencére kerülő bolhákat elpusztítja az AdTab™, a beadást követően egy hónapig.
Ha bolhafertőzöttség ütötte fel a fejét otthonában, akkor gyorsan kell cselekedni. Rendszeresen kell mosni az állatok fekhelyét és porszívózni a szőnyegeket és a padlót, hogy a bolha minden fejlődési alakját el lehessen pusztítani.

Használati utasítás
1. Az állatgyógyászati készítmény neve
- AdTab 12 mg rágótabletta macskák részére (0,5–2,0 kg)
- AdTab 48 mg rágótabletta macskák részére (> 2,0–8,0 kg)

2. Összetétel
Minden rágótabletta tartalmaz:
AdTab rágótabletta lotilaner (mg)
- macskák részére (0,5–2,0 kg) / 12 mg
- macskák részére (> 2,0–8,0 kg) / 48 mg
Fehér-barnás színű, kerek rágótabletta barna pöttyökkel.

3. Célállat fajok
Macska

4. Terápiás javallatok
Macskák bolha- és kullancsfertőzöttségének kezelésére.
Az állatgyógyászati készítmény azonnali és tartós ölő hatással bír 1 hónapon keresztül bolhák (Ctenocephalides felis és C. canis) és kullancsok (Ixodes ricinus) esetében.
A bolháknak és a kullancsoknak meg kell kapaszkodniuk a gazdaállaton és el kell kezdeniük a táplálkozást, hogy a hatóanyaggal érintkezésbe kerülhessenek.

Jelleg Tabletta
Kiszerelés 1db

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!