Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Folyamatos adományozási lehetőség

Állatvédő Szervezetek védencei számára

 


Úgy gondoljuk, az ünnepeken kívül is lehet ajándékot adni és jó dolgokat tenni, "csak" szeretetből! 

Az állatvédelem területén nagy jelentősége van az adományozásnak. Az élelem-adományozás hatékony és közvetlen módja a segítségnyújtásnak, mert sok éhes gyomrot kell nap mint nap megtölteni, a kis bársonymancsok hálásan elfogadják.

Elkötelezettek vagyunk az adományozás terén, így folyamatosan biztosítjuk az adományozási lehetőséget a Petlegionál! 
Továbbra is több Állatvédő, Állatmentő Szervezet védenceinek küldhettek jó minőségű tápokat szerte az egész országban. A listát érdemes időről-időre áttekinteni, mert váltogatni fogjuk a támogatottakat 1-2 havonta.

Segíts te is egy, vagy több csomag prémium minőségű táp megvásárlásával az ADOMÁNY kategóriában szereplő, kedvezményes árú termékekből a petlegio.hu webáruházban!

Adományozni szeretnék

 

Nincs szállítási díj, a Petlegio csapata eljuttatja a gazdátlan állatoknak azt a sok szeretetet, amit finomságok formájában Ti küldtök nekik. Az adományokat hónap végén összesítjük és kiszállítjuk az egyesületeknek. A megemelkedett üzemanyagköltségek miatt azonban sajnos csak minimum 300 kg táp összegyűjtése esetén tudjuk vállalni.

Adományoddal a következő állatvédő szervezetek mentett állatait támogathatod:


Anikó Állatmentő Alapítvány, Hernád  |  anikoallatmento.hu

Civil állatmentőként segítek Hernádon és környékén a kidobott, beteg, rászoruló állatokon befogadással, ápolással, gondozással, majd gazdásítással. Menhely: Táborfalva, Kecskeméti út 4.-57es kilométerkőnél.

 


Lyukó Tappancsai Állatvédő Egyesület, Miskolc  |  facebook oldal

Lyukóbánya nemcsak az emberek, de a háziállatok számára is az egyik legkevésbé élhető hely Miskolcon. Több állatvédő csapat specializálódott már a területre, de végeláthatatlannak tűnik a megoldásra váró problémák sora.

 


MISKA - Miskolci Kóborkák Állatvédő Alapítvány | facebook oldal

Az Alapítvány célja és egyben küldetése a beteg, bántalmazott, elhagyott, gazdátlan, segítségre szoruló állatokról – főként kutyákról és macskákról – történő gondoskodás, ellátás, ideiglenes befogadás, örökbefogadó gazdásítás.

 

 

 

Az adományozás menete a webáruházban:

  1. Válaszd az ADOMÁNY menüpontot és az itt szereplő tápok közül tedd a kosárba az adományozni kívánt termék/ek/et.
  2. Szállítási díj ezekre természetesen nincs, válaszd az "Adományba küldés" lehetőséget!
  3. A megrendelés utolsó lépésénél a megjegyzés rovatban add meg annak az egyesületnek a nevét, melynek állatait támogatni szeretnéd adományoddal.

Mindenkinek köszönjük a nagylelkűségét!   heart


a Petlegio Csapata

Tartalomhoz tartozó címkék: Adományozás