Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

2022 Karácsonyi Adomány Akció

„Csak azt tudja az ember biztosan megtartani, amit már másnak adott szeretettel.” (Alexander Brody)

Adni jó! – Nyerni jó! – Petlegio!

Küldj karácsonyi vacsorát a gazdátlan állatoknak!

Karácsonyi adományozó akció a Petlegionál állatvédő egyesületek részére 2022.12.01-23. között.

 

Mi lehetne csodálatosabb dolog karácsonykor, mint önzetlenül adni? Gondolj, azokra az állatokra, akik az ünnepek alatt is menhelyen, gazdi nélkül, finom falatokról álmodnak…
SEGÍTS TE IS EGY, VAGY TÖBB CSOMAG TÁP MEGVÁSÁRLÁSÁVAL az ADOMÁNYként megjelölt, kedvezményes árú termékekből a petlegio.hu webáruházban, hogy az ünnepek alatt és után is teletömhessék pocakjukat a menhelyek kis lakói! Az adományokat az akció lezárásakor összesítjük és kiszállítjuk az egyesületeknek. Ha a résztvevő egyesületek készletei vészesen fogynának, akkor velük egyeztetve soron kívül is kiszállítjuk az összegyűlt adományt.

Minden adományozónak 10% kedvezmény kupont küldünk, melyet bármikor beválthat a webáruházban. Az akció végeztével sorsolunk is, 5 szerencsés adományt vásárló 15.000 Ft-os petlegio kupont nyer, mind az 5 szervezet támogatói közül 1-1 kupont sorsolunk ki!

Adományoddal a következő állatvédő szervezetek mentett állatait támogathatod:


Anikó Állatmentő Alapítvány, Hernád  |  anikoallatmento.hu

Civil állatmentőként segítek Hernádon és környékén a kidobott, beteg, rászoruló állatokon befogadással, ápolással, gondozással, majd gazdásítással. Menhely: Táborfalva, Kecskeméti út 4.-57es kilométerkőnél.

 


Amanda Kutyaovi Állatvédő Egyesület, Bicske  |  kutyaovi.org

Egy aktívan és önállóan működő átmeneti otthon a kidobott, megunt, bántalmazott, elhagyott kölyök és babakutyák számára. Bicskén tevékenyekedünk, Budapesttől kb. 40 km-re.  

 


Szentendrei Árvácska Állatvédő Egyesület  |  arvacska.hu

Állatvédelmi elkötelezettségünk ún. holisztikus szemlélettel párosul. Szilárd meggyőződésünk, hogy a világ minden állata megérdemli az emberi védelmet, a fajának és fajtájának megfelelő tartást és gondoskodást.

 


Tappancs Állatvédő Alapítvány, Szeged  |  tappancs.hu

Elhivatottak vagyunk a Tappancs Tanyára befogadott állatok jólétéért, biztonságáért és boldogságáért, hogy volt gazdájuk helyett felelős gazdái legyünk egészen addig, amíg minden védencünknek megtaláljuk a számukra megfelelő családot.

 


Lyukó Tappancsai Állatvédő Egyesület, Miskolc  |  facebook oldal

Lyukóbánya nemcsak az emberek, de a háziállatok számára is az egyik legkevésbé élhető hely Miskolcon. Több állatvédő csapat specializálódott már a területre, de végeláthatatlannak tűnik a megoldásra váró problémák sora.

 


Minden egyes ADOMÁNY vásárlással növelheted a nyerési esélyeidet a sorsoláson!

A nyerteseket email-ben értesítjük, a nyeremény kupon (minden teljes árú termékre érvényes, beváltásához regisztrációt követő bejelentkezés szükséges) formájában kerül átadásra, mely levásárolható a petlegio.hu webáruházban 2023.03.31-ig.

 

Az adományozás menete a webáruházban:

Válaszd az ADOMÁNY menüpontot és az itt szereplő tápok közül tedd a kosárba az adományozni kívánt termék/ek/et, szállítási díj ezekre természetesen nincs, válaszd az "Adományba küldés" lehetőséget!
A megrendelés utolsó lépésénél a megjegyzés rovatban add meg annak az egyesületnek a nevét, melynek állatait támogatni szeretnéd adományoddal.

Az adomány-tápokat a Petlegio Csapata szállítja ki az Egyesületeknek.

Mindenkinek köszönjük a nagylelkűségét és Boldog Ünnepeket kívánunk!  heart


a Petlegio Csapata

 

Nyereményjáték szabályzat