Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Télűző Adomány Akció 2024

Télűző Adomány Akció - az egyszerű segítség legújabb fejezete!

Akik rendszeresen vásárolnak tőlünk vagy követik a Petlegio social media felületeit, már megszokhatták, hogy időről-időre szeretnénk segíteni menhelyeknek a közösség erejével.
Most sincs ez másképp, idén a tavaszt is szeretnénk egy jócselekedettel kezdeni! 

Eddig az adományozókra bíztuk, milyen termékeket választanak ki a támogatott menhelyeknek az elérhető készletből, idén azonban kicsit változtattunk ezen, hogy bárki még egyszerűbben segíthessen!

Most csomagokat állítottunk össze a menhelyek igényei szerint – nektek csak ennek típusát kell kiválasztani attól függően, hogy kölyök vagy felnőtt kutyákon, netán mindkettőn szeretnétek segíteni
És a legjobbat még nem is mondtuk!

A csomagok kizárólag prémium minőségű, válogatott tápokat tartalmaznak,
így biztosan a legjobbat kapják!

A mostani akcióban három menhelyet támogathattok:

Anikó Állatmentő Alapítvány, Hernád  |  anikoallatmento.hu

Civil állatmentőként segítenek Hernádon és környékén a kidobott, beteg, rászoruló állatokon befogadással, ápolással, gondozással, majd gazdásítással. Elsődleges céljuk a bajba jutott állatok mielőbbi szerető közegbe juttatása. Menhely: Táborfalva, Kecskeméti út 4.-57es kilométerkőnél.

 

Dius Cumizdája Kölyökmentő Alapítvány, Vajta  |  facebook

Dius Cumizdájánál Vajtán, elárvult, többségében kölyök kutya és cica életét igyekeznek egyenesbe hozni elképesztő küzdelemmel. Mindannyian civilek, nem ebből élnek. Kölyköket menteni nem olcsó mulatság: a tápszerek, a jó minőségű tápok, konzervek, a folyamatos állatorvosi felügyelet elengedhetetlen.

 

FEMA Fejér megyei Állatmentő és Állatvédelmi Egyesület, Lovasberény | femaallatmentok.hu

Egyesületük 2012. szeptemberében alakult, nonprofit állatmentő szervezet. Fő profiljuk az állatkínzás fogalmát kimerítő körülmények között tartott, megkínzott, bántalmazott, kiéheztetett, valamint balesetet szenvedett állatok mentése, orvosi ellátása, testi-lelki rehabilitációja, majd örökbe adása.

 

...és három féle csomagból választhattok, amik hatalmas zsák tápokkal egyenértékűek:

1. A kölyök csomagból, ami 15kg előre összeállított prémium Quattro és Siland, valamint hipoallergén Imby tápot tartalmaz, kifejezetten a fiatal apróságok igényeire szabva:

2. A felnőtt csomagból, ami szintén 15kg Siland és Imby tápot tartalmaz. Erre ugyancsak HATALMAS kedvezményt adunk...

....és a legnagyobb, 30kg-s vegyes csomagból, amely kölyök és felnőtt tápot egyaránt tartalmaz, így minden életkorú kutyának segíthettek!

És mi a teendőd, ha te magad szeretnéd összeállítani az adomány csomagod?
Ezt is megteheted, csak kattints az alábbi gombra!

Adományozni szeretnék

És ez még mindig nem minden! Minél több tápot gyűjt össze egy szervezet a támogatói révén, mi is annál többet adunk mellé:

- 200kg-300kg gyűjtése között +50kg-t

- 300-400kg között + 100kg-t

- 400 fölött 150 kg plusz eledelt ad hozzá a Petlegio csapata! 

Az adományozás menete a webáruházban:

  1. Válaszd az ADOMÁNY menüpontot és az itt szereplő tápok közül tedd a kosárba az adományozni kívánt termék/ek/et vagy fentebb valamelyik csomagajánlatot, amit kifejezetten erre az alkalomra készítettünk.
  2. Szállítási díj ezekre természetesen nincs, válaszd az "Adományba küldés" lehetőséget!
  3. A megrendelés utolsó lépésénél a megjegyzés rovatban add meg annak az egyesületnek a nevét, melynek állatait támogatni szeretnéd adományoddal.
  4. A mostani akció február 24-ig tart, ezt követően az állatvédő szervezetekkel egyeztetve szállítjuk ki az összegyűlt adományt.

Mindenkinek köszönjük a nagylelkűségét!


a Petlegio Csapata

Tartalomhoz tartozó címkék: Adományozás